Produse 100% naturale Secom

             
             
               Am fost aleasa din nou sa particip la noua campanie de testare de la BuzzStore, de aceasta data voi testa produse fito-dermatocosmetice de la Secom.
              Secom este compania romaneasca lider de autoritate in solut ii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, s i promotor al frumuset ii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.



               Produsele fito-dermatocosmetice contin extracte vitaminice, uleiuri organice, unturi vegetale si ingrediente cerificate organic...deci 100% naturale. Deoarece au o compozitie bazata pe extracte naturale produsele sunt usor de asimilat, cu o putere optima de penetrare si care respecta fiziologia pielii, concentratii optime si un raport echilibrat al componentelor bioactive.
               Cel mai important este faptul ca NU contin parabeni, coloranti sau parfumuri artificiale.
imi mai place foarte mult ca sunt handcraft, adica permit prepararea propriilor formule personalizate destinate ingrijirii si infrumusetarii parului si unghiilor.    
           
               
               Magazinul Secom din Brasov se gaseste pe str. Muresenilor nr 7 si acolo sunteti intampinati de o frumoasa consultanta care te ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie. Magazinul este foarte curat, luminos, produsele expuse frumos si parca te invita sa le cumperi pe toate. O atmosfera foarte placuta....cu siguranta voi mai calca curand pragul celor de la Secom.

               Din magazinul Secom Brasov, mi-am ales urmatoarele produse:
1. Ulei din samburi de struguri pentru redarea fermitatii si imbunatatirii tonusului cutanat- 63 lei
2. Ser de noapte pe baza de maracuja, cu efect intens iluminator-89 lei
3. Unt de shea pus, cu efect antiagining si intens hidratant-82 lei
4. Lotiune pentru corp si maini din 8 superfructe - 42 lei

               Abia astept sa le testez si sa revin cu detalii :)



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi