duminică, 22 septembrie 2013

Ciorba de pui cu zdrente de ou


Avem nevoie de:

 1 piept de pui (sau alte parti de pui)
1 ceapa
1 morcov
2 linguri zarzavat
1 lingura bulion
patrunjel verde
fidea
1 ou
3 litri apa
ulei
sare
piper

 Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. 
Cand ceapa devine trasnlucida,se adauga carnea, apa si sare si se lasa la fiert, spumand de cate ori este necesar.
Dupa ce nu se mai face spuma se adauga morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si zarzavatul facut in casa (sau un ardei rosu tocat marunt si o rosie tocata marunt) si sa lasa la fiert pana se fierbe carnea bine.
Aproape de final se adauga fideaua si bulionul si se mai lasa la fiert pana se fierbe fideaua.
Se ia oala de pe foc si se adauga oul batut si amestecat cu putina zeama de la ciorba si patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu