Mancarica de dovlecei cu smantana


Avem nevoie de (pentru 1 portie): 
 1 dovlecel
1 ceapa mica
2 linguri smantana
1 lingurita faina
patrunjel verde
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se toaca marunt, apoi se caleste in ulei incins.
Dovlecelul se curata, se taie cubulete si se adauga peste ceapa. Se acopera cratita si se lasa la foc mic 15-20minute sau pana se inmoaie dovlecelul.
Intre timp amestecam smantana cu faina si patrunjelul si condimentam cu sare si piper. 
Cand dovlecelul este gata luam cratita de pe foc si adaugam smantana amestecand bine. Se mai condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie.


Pofta buna!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi