duminică, 28 aprilie 2013

Supa crema de leurda de post


Avem nevoie de:

1 lingura margarina
2 linguri faina
1 litru supa de legume
leuda
sare
piper

 Mod de preparare:

Leurda se spala si se taie fasii.
Intr-o cratita topim margarina, luam de pe foc si apoi adaugam faina in ploaie amestecand continuu pentru a nu se face cocoloase. Adaugam incet si supa de legume calda (apa fiarta cu un cub de vegeta, daca nu ati facut supa din legume fierte) si amestecam bine pentru a omogeniza compozitia.
Punem din nou la foc si cand incepe sa fiarba adaugam leurda si mai lasam 10-15 minute. La final condimentam cu sare si piper.


Se serveste cu crutoane deoarece cantitatea mica de supa de legume si amestecul de faina o face mai groasa.
Nu va speriati ca ar avea gust puternic de usturoi deoarece prin fierbere acesta se pierde.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu