duminică, 10 martie 2013

Ficatei de pui cu măr


Avem nevoie de: 

1 kg ficăței pui proaspeți
2 mere 
o ceapă roșie
ulei
sare
piper
busuioc
 
Mod de preparare:

Ceapa o curățăm și o tăiem felii subțiri, apoi o călim în ulei încins până se înmoaie, apoi adăugăm ficățeii spălați.
Curățăm merele, indepărtam cotorul apoi le tăiem cubulețe pe care le adăugăm peste ficăței , amestecând din când în când. 
Presărăm puțin busuioc uscat și piper și lăsăm la foc potrivit până se fac ficățeii. 
Când aceștia sunt gata, adaugăm sare și stingem focul. 
Se servesc alături de piure, cartofi prajiți sau orice altă garnitură doriți.

Pofta buna!

3 comentarii:

  1. imi plac tare mult ficateii dar in combinatia asta inca nu i-am incercat!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-mi spui cum ti s-au parut daca ii incerci

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un mod extraordinar de a prepara ficateii de pui!

    RăspundețiȘtergere