miercuri, 20 martie 2013

Chiftele cu leurda de post


Avem nevoie de:
leurda 
2 felii de paine
3 cartofi fierti
o ceapa
1 morcov fiert
ulei
2 linguri faina
sare
piper
pesmet

 Mod de preparare:
Se toaca pe masina de carne sau in blender  leurda (cantitate dorita de voi), ceapa, painea inmuiata in prealabil in apa si scursa bine, morcovul fiert, cartofii fierti si ceapa. 
Se amesteca bine, se adauga faina si se condimenteaza.
Se fac chiftelele, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. is bune la gust?.....asa in poza arata foarte bine....cred ca am sa incerc sa fac si eu ceva asemanator.....multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. noua ne-au placut.....au putin gust de usturoi (asta depinde de cantitatea de leurda pusa)....sa-mi spuneti daca v-au placut

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt super,mai puneti ciuperci si soia,nu mai aveti nevoie de nimic,pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. soia nu e pe gustul meu, dar pe viitor voi tine cont de idee si voi adauga si cateva ciupeci...multumesc!

    RăspundețiȘtergere