Transport masini Germania-Romania



               Imi povestea mai demult o prietena despre patania ei din Germania, cum trebuia sa aibe un concediu frumos dar din pacate s-a terminat mai putin placut.

              Dupa cateva zile de distractie, relaxare si buna dispozitie pe meleaguri nemtesti, s-a trezit cu masina lovita intr-o parcare, dar nu o zgarietura minora ci o busitura zdravana incat nu putea sa mai plece de acolo.   A incercat sa afle ce s-a intamplat dar daca nu sti germana nu prea te baga lumea in seama, iar cei care i-au raspun nu stiau nimic....in concluzie a venit domnul extraterestru, a dat un sut la masina si s-a facut nevazut : ))
              Aflandu-se intr-un orasel mic, unde lumea nu e prea amabila, acces la internet nu avea pentru a cauta o firma de tractari, se gandea s-a lase masina acolo si sa se intoarca in tara cu orice altceva, numai cu masina ei nu, dar ar fi fost multi bani cheltuiti sa te intorci in tara, sa iei alta masina si apoi sa mergi in Germania sa-ti recuperezi masina, dar sunand in tara cineva i-a recomandat o firma romaneasca de transport masini Germania Romania


              Nu a stat pe ganduri si a sunat. A fost intrebata de ce masini din Germania are nevoie, in functie de gravitatea masinii sale. Dupa o scurta discutie au trimis o platforma Germania care detine un echipament special de transport, folosit pentru incarcare, transportarea si descarcarea vehiculelor in conditiile cele mai bune.
              Platforma a ajuns in cel mai scurt timp, au incarcat masina si au adus-o in siguranta in Romania. Din pacate toate daunele au trebuit platite de ea, deoarece in Germania toti s-au facut nestiutori.
             
                Firma de transport masini Germania este o firma la care, oricine are nevoie in situatii neprevazute, poate apela cu incredere fiind foarte seriosi, iar masina este dusa in siguranta la domiciliul clientului.
              Puteti apela la firma de transport si daca vreti sa va cumparati o masina si nu aveti cu ce sa o aduceti de acolo, nu doar in caz de accident, asa ca e bine de stiut pe viitor unde sa apelati daca nu are cine sa va aduca masina cumparata de pe meleaguri straine :)

               Calatorii placute si fara evenimente nedorite va doresc !

Comentarii

  1. Din ce am auzit, sunt multe firme de inchirieri masini care prefera sa caute masini aduse din Germania pentru ca sunt mult mai ieftine decat ce gasesc pe aici.

    Cred ca e mai ieftin sa chemi o masina din Romania pana in Germania sa te tracteze sau sa te ia pe platforma decat sa platesti la ei pana la cel mai apropiat service....sau cel putin asa am auzit de la prieteni:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi