sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Cus cus rapid

Avem nevoie de: 

250g cus-cus
50 g parizer (indicat ar fi fost o bucata piept de pui)
100 g cascaval
1 ou fiert
sare
piper
turmeric
 

Mod de preparare:

Se prepara cus-cus-ul dupa indicatiile de pe ambalaj, adaugand in plus si un sfert de lingurita turmeric.
Cat inca este cald se amesteca cus-cus-ul cu cascavalul ras pentru a se putea topi.
Parizerul l-am taiat cubulete pe care le-am prajit in putin ulei incins, iar oul fiert l-am taiat cubulete. 
Nu ma criticati ca am pus parizer dar ma grabeam si nu am mai stat sa prajesc pietul de pui :), voi puteti pune piept de pui prajit pe gratar si cu siguranta va fi mult mai gustos.  
Amestecam apoi cus-cus-ul cu parizerul si oul tocat, condimentam cu sare si piper daca mai este nevoie si servim cald, simplu sau cu muraturi alaturi.

Pofta buna!


2 comentarii:

  1. Nu am facut cus cus;trebuie sa fie delicios!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun, bun cus cus-ul.. vad ca te-ai dat bine pe turmeric :D

    RăspundețiȘtergere