Trei lucruri pe care le-as schimba la SprigShop



              SpringShop.ro este un website de unde poti cumpara un magazin online „la cheie”. Aici iti faci un cont in doar 5 minute si apoi vei putea intra in magazinul online pentru administrare.

             Din prima pagina website-ul pare simplu. Au un filmulet de prezentare, preturi le poti vedea de lainceput fara a fi nevoit sa cauti prin tot magazinul, iar daca mai aduci pe cineva dupa ce te-ai inscris tu, poti castiga lunar 10 % din  valoarea abonamentului cumparat de acel client, si asa se mai adauga cativa banuti in contul tau.
             Analizand mai in detaliu acest website am descoperit si unele nereguli care mie personal mi-ar ingreuna crearea unui magazin online „la cheie”.

              1. In primul rand ar trebui un tutorial in imagini cu toti pasii care trebuiesc facuti pentru a crea un website nu doar cum se lucreaza cu un website.

             2. Ar trebui o sectiune unde sa apara toate website-urile create pentru a avea de unde sa se inspire noul client. Acest lucru s-ar putea face prin slideshow-uri, sau link-uri directe spre magazinele online create. Un nou client, necunoscator in ale magazinelor online ar putea invata cum ar trebui sa arate un magazin pentru a nu gresi din primul moment.

            3. La tutoriale ar trebui sa poti naviga mai usor si sa nu fi nevoit de fiecare data sa dai Back pentru a vedea urmatorul tutorial. Ar fi poate mai simplu daca ar exista cel putin o functie de „Next” la sfarsitul fiecarui tutorial, dar cel mai bine ar fi sa existe un meniu in partea stanga cu tutorialele existente si de acolo sa poti alege mai usor ce vrei sa citesti.


            Per total eu sunt multumita de ei si sunt sigura ca se vor lua pana la urma si masuri, iar website-ul va ajuta mult mai mult clientul incepator dar si pe cel experimentat.

Acest articol participa la SuperBlog2012.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi