marți, 30 octombrie 2012

Cartofi cu mustar 2


Avem nevoie de: 
1kg cartofi
2 linguri mustar Crenvurstila marar si hrean
patrunjel uscat
ulei
sare
piper
 
 Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie in 4 pe lungime si se amesteca cu mustarul,patrunjelul, sarea si piperul.
Intr-un vas de yena se pune putin ulei si se adauga cartofii. Se poate pune si putina apa pentru a ajuta cartofii sa se faca.
 Se dau la cuptor incins 40-50minute.
Se pot servi ca atare sau ca si garnitura alaturi de friptura si salata de sfecla rosie si hrean sau sos de usturoi asa cum am servit noi.

Pofta buna!


5 comentarii:

  1. sunt foarte foarte buni! pregatesc asa cartofii destul de des ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am hotarat sa incerc reteta, mai ales ca am tot "arsenanlul" de la Crenvurstila!!!Sunt sigura ca vor fi deliciosi!!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am decis sa incerc si eu reteta, mai ales ca am tot "arsenalul" de la Crenvurstila!:))Sunt sigura ca o iasa deliciosi!!

    RăspundețiȘtergere